Als mooie afsluiter van de tentoonstelling ‘Genoeg gelachen met Steve Michiels’ nodigen KLETZ en Pièce Unique Productions u graag uit voor een spetterend culinair evenement:
Beleef uw wildste keukendromen tijdens een unieke kookworkshop in de hippe keukendesign showroom van KLETZ.
Chef Kok Tom De Vlaminck, bekend van de Zeelse traiteurzaak Profonde, neemt u mee in de wondere wereld van de Vlaamse kookkunst met de fijnste ingrediënten van eigen bodem. Samen met de Chef maakt u een heerlijk menu klaar met een traditionele Vlaamse hoofdschotel ‘Konijn met pruimen à la Zéloise’.
Als kers op de taart krijgt u het door u zelf klaargemaakte gerecht geserveerd op een origineel gedecoreerd porseleinen bord, exclusief gerealiseerd voor deze gelegenheid (in beperkte oplage) door cartoonist Steve Michiels & Pièce Unique Productions. Na afloop van de kookavond neemt u het porseleinen bord als mooie trofee mee naar huis.
De kookworkshop gaat door in de showroom van KLETZ, Lokerenbaan 112 te 9240 Zele,
op zaterdag 1 oktober 2016. Aperitief opener om 18u met rondleiding doorheen de tentoonstelling
met Steve Michiels als gids. De kostprijs voor deze workshop bedraagt 98 Euro per persoon, inclusief drank, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert EN het exclusieve porseleinen bord van Steve Michiels.
De plaatsen zijn beperkt tot 20 deelnemers.
Reserveren via email: info@profonde.be of telefoon: 052 444 323
Reservatie is enkel geldig na betaling via overschrijving op rek.: KBC IBAN BE86 7470 4359 4150
van Profonde BVBA met mededeling: kookworkshop 011016